Nachtleven in Alanya

Voor een levendig nachtleven moet u in Alanya zijn. Het nachtleven concentreert zich rond de haven, waar de meeste bars en openluchtdiscotheken gevestigd zijn.

Uitgaan in Alanya

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Populaire clubs in Alanya zijn Summer Garden, Club Robin Hood, Bistro Bellman en de James Dean Night Club. De muziek in de clubs in de haven moet om 3 uur uit. Wanneer u daarna nog door wilt feesten kunt u naar de grootste discotheek van Alanya gaan, Auditorium, die even buiten het centrum van Alanya gelegen is. Auditorium biedt plaats aan 4000 feestgangers en u bent niet echt uit geweest in Alanya als u niet één avond deze club hebt bezocht. Wanneer u niet van dansen houdt, kunt u natuurlijk ook gewoon heerlijk uit gaan eten in één van de vele restaurants in Alanya en daarna in een bar gezellig wat gaan drinken. U heeft in Alanya keuze te over voor wat betreft bars en restaurants.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan in de kleinere badplaatsen

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In kleinere badplaatsen in de omgeving van Alanya, zoals Inçekum en Konakli zult u geen bruisend uitgaansleven vinden, maar wel een paar bars waar u een cocktail kunt gaan drinken ’s avonds.