Royal Alanya Menu

Entertainment in Alanya

In en rond Alanya heeft u verschillende entertainment-opties. U kunt haaien van dichtbij zien, allerlei glijbanen uitproberen of een rondje draaien in een draaimolen.

Aquariums

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Sealanya bestaat uit twee parken, het dolphin- en het seapark. In het dolphinpark worden dagelijks shows met dolfijnen en zeeleeuwen gegeven. U heeft de mogelijkheid met dolfijnen te zwemmen, maar daar moet u wel flink voor betalen (€100). Het seapark bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een tropisch rif, waar u kunt zwemmen tussen tropische vissen, een aquarium met pijlstaartroggen, waarin u eveneens kunt zwemmen en daarnaast een kinderbad met glijbanen en een ‘tropische rivier’. De dappersten onder u kunnen met een kooi het haaienaquarium in. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent kunt u het beste van tevoren bellen en u laten informeren over de prijs en de gang van zaken.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Alanya en omgeving zijn enkele leuke waterparken te vinden. In Alanya zelf ligt het Aquapark Alanya. Het park beslaat 17.000 m² en heeft circa 11 verschillende soorten glijbanen. Het Waterplanet Aquapark ligt in Okurcalar. Dit is een park met 27 glijbanen en een midgetgolf baan, voorts kunt u bungeejumpen en raften op een 300 meter lange kunstmatige rivier. Het aquapark van Utopia World telt 8 glijbanen voor volwassenen en 4 voor kinderen. Daarnaast kunnen kinderen in de speeltuin spelen en heeft u de mogelijkheid om te raften op een aangelegde, 300 meter lange rivier. In alle parken zijn horecafaciliteiten waar u terecht kunt voor een vernapering.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Attractieparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Alanya ligt het Lunapark. Wanneer u op zoek bent naar een leuk dagje uit met uw kinderen is het Lunapark een goede optie. In het park vindt u verscheidene attracties voor jonge kinderen, waaronder draai- en zweefmolens. Maar ook wat oudere kinderen kunnen zich goed vermaken met bijvoorbeeld de saltotrampoline, botsauto’s en diverse andere kermisattracties.

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Als u van racen houdt is een bezoek aan Alanya Park Karting meer dan de moeite waard. U kunt hier niet alleen rondjes op het circuit afleggen, maar tevens in een speciale stoel, virtueel racen op een Playstation. Wanneer u hongerig bent geworden van al het racen, kunt u in het café een snack halen.

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royalalanya.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn.